Fishes Bonaire

Drink, eet, vis, herhaal...

Welkom bij It Rains Fishes.

Dit, in oktober 2017 kompleet gerenoveerde restaurant, biedt geweldige dinerervaringen langs de waterkant van dit adembenemende tropisch paradijsje in Caribisch Nederland. Ons vernieuwende menu, stijlvolle inrichting en gekwalificeerd personeel, dragen allemaal bij aan een gegarandeerd onvergetelijke ervaring. Om het nog maar niet te hebben over de fantastische cocktails en wijntjes, de heerlijke sfeer en de prachtige zonsondergang. Het is niet voor niets een van de oudste restaurants op het eiland.

Ons menu

Bekijk HIER ons MENU dat we regelmatig vernieuwen en op deze website constant up-to-date houden!

Onze vis

Vissen maakt nog steeds een groot deel uit van de Bonairiaanse cultuur. Voor It Rains Fishes liggen enkele vissersboten die bijna dagelijks vertrekken in de vroege ochtend om te gaan vissen. Direct na terugkomst wordt de vangst voor het restaurant schoongemaakt. Afhankelijk van de dagelijkse vangst, kunnen veel van deze vissen op onze menukaart teruggevonden worden. Buiten de lokaal gevangen vis, wordt er ook verse vis ingevlogen vanuit landen als Nederland, Amerika en Canada.

Als u verse vis en zeevruchten mee naar huis wilt nemen om zelf te koken, dan kan dat ook. U kunt ons bellen op 717-8780 of komt u gezellig ’s middags langs om te vragen wat de vangst van de dag is. Ons personeel helpt u graag met uitleg over de diverse soorten vis en zeevruchten en de bereiding ervan.

Neem een kijkje

Met deze website proberen we u een beeld te geven van wat u bij ons te wachten staat. Neem even een kijkje in ons menu menu en wat er nieuw is. Wij maken uw maaltijd heerlijk en creatief, bekijk de geschiedenis van It Rains Fishes en boek een reservering via het contactformulier. Wilt u een topkwaliteit diner op een willekeurige locatie of bij u thuis? Vraag naar onze cateringmogelijkheden!

Rondleiding